HTML

Váltsuk meg a világot

Friss topikok

Címkék

Archívum

Bevezetésképp

2012.07.24. 16:46 Csacsis

Hali mindenkinek!

Nem kívánok a jövőben túl sokat foglalkozni politikai vagy egyéb gazdasági kérdésekkel. Viszont látom, hogy a világgal nagy bajok vannak, az emberiség megint rohan egy olyan dolog irányába, aminek jó vége nem nagyon lehet. Sok válság volt már a történelem során, szerintem eljött az ideje annak, hogy végérvényesen véget vessünk ennek és végre elinduljon az emberiség a jó irányba, az építő munka felé, ne pedig abból éljen meg, ami épp az útjába kerül.

A lényeg: gondolkoztam picit, hogyan lehetne megoldani a gazdasági válságot, végül eszembe jutott valami. Lehet baromság, hülyeség, de ha a leghalványabb esély is van rá, hogy ezzel megoldódik az emberiség gazdasági problémája, akkor kötelességem azt közzétenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsis.blog.hu/api/trackback/id/tr494659944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása